Facebook

Indendørstræningen starter i aften

Husk at det er i aften kl. 19, at det går løs i Gymnastiksalen på Stolpedalsskolen. Her er en lille introduktion fra trænerne:

Hej allesammen!
Vi håber, at I alle er klar til en ny sæson af vintergymnastik – vi glæder os i hvert fald! Vi hedder Jonas og Marie og er jeres nye trænere.
Træningen kommer til at bygge videre på den vintergymnastik, I er vant til. Vi skal nok komme godt gennemarbejdet hele kroppen hver gang med blandt andet cirkeltræning og stabiliserende styrkeøvelser og få sveden frem med pulstræning. Der vil være elementer af pilates, boksning, yoga og hvad vi ellers lige kan finde på. Vi vil rigtige gerne have feedback fra jer samt høre, hvis I har nogle gode idéer, vi skal afprøve. Så kom frisk, Aalborg Orienteringsklub!
Lidt om os:
Jeg hedder Jonas Falck Weber. Jeg kommer fra Sjælland og har løbet orienteringsløb siden jeg var helt lille. Jeg har trænet kontinuerligt gennem hele min opvækst og har deltaget i flere internationale stævner. Nu bor jeg i Aalborg hvor jeg arbejder som sergent på kasernen.
Jeg hedder Marie og har løbet i Aalborg OK siden før jeg kunne gå og elsker sporten, men dårlige fødder og knæ har dog sat lidt en stopper for det hele. Efter et år i Skotland er jeg nu tilbage i Aalborg, hvor jeg er lærervikar og cafémedarbejder, mens jeg lige finder ud af hvilket studie, der kalder. Ellers bruger jeg tiden på mere eller mindre vellykkede botaniske projekter og på at rende rundt ude i skoven.
Vi ses på tirsdag!