Facebook

Næste Klub-,Børne- og Ungdomstræning

Næste træning afholdes onsdag d. 25. april kl. 18.00.

Rold Nørreskov - mødested i ved søenKørsel arrangeres i denne Facebookgruppe

Bemærk at der også er Begynderinstruktion denne og næste onsdag. Alle er velkomne. Læs mere her

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Prøv sprintorientering

Vi har nu haft 3 søndage hvor I kunne prøve orientering. På søndag har vi en træning for klubbens medlemmer - men alle er velkomne. Det er sprint, som er byorientering.

 

"Find Fem Fejl"
Under denne overskrift lancerer vi en række træningsløb eller POST JAGTER på små skove og parker tæt ved Aalborg. Jeg er igang med at opdatere en række af vore eksisterende orienteringskort. Der sker hele tiden noget med stier, bevoksning og små nye bebyggelser. Jeg er ikke specialist i kort tegning og vil derfor gerne have jeres hjælp til at finde de fejl som jeg har overset ved mit arbejde i terrænet. Derfor opfordringen til at i skal "finde fem fejl". Hvis der kommer 30 løbere så har vi hurtigt 150 små forslag til kort rettelser som jeg kan løbe ud og tjekke op på. I får nok ikke ret hver gang - men kortet kan da kun blive endnu bedre af jeres input. Og måske får nogen af jer selv lyst til at være med en gang til at rette kort!

SØNDAG den 4. marts kl. 10.00 på kortet "Stigsborg Brygge" Yderligere information tilgår

Vi løber på et meget detaljeret kort i 1:3000 (cirka) og med 30-40 postskærme hængt ud. Der vil ikke være EMIT tidtagning. I løbet af 30 eller 60 minutter (frit valg) skal du finde så mange poster som muligt. Du vælger selv rækkefølgen. Når du er færdig vil jeg sætte pris på om du har fundet nogen kortfejl - og at du fortæller mig om disse!

Det er gratis at deltage. ALLE er velkomne. Der kræves IKKE noget særligt udstyr, hverken kompas, pandelampe eller andet. Gode løbesko anbefales.. Tilmelding ikke nødvendig. Bare mød op!