Facebook

Næste Klub- og Ungdomstræning 

Næste klub- og ungdomstræning er onsdagd. 23 .oktober kl. 18.00. Der er ingen træning i uge 42.

Vi mødes klar til instruktion kl. 18. Vi mødes i Aalborg city på John F. Kennedys plads. Husk pandelampe, men sæt den på lav blus!

Parkering kan foregå ved Aalborg kongres og kultur center, eller ved Kennedy arkaden. 

Bemærk at vi ikke længere har en decideret børnetræning om onsdagen/. Den lette bane vil være sådan at børnene kan løbe dele af den, men de skal ledsages af en forælder/bedsteforælder eller andet. I stedet forsøger vi at starte familietræning op en lørdag om måneden.

Træningen er gratis for klubbens medlemmer og kræver ikke tilmelding. Ellers 40 kroner for løbet. Er du medlem af anden o-klub slipper du med 20 kroner for løbet .

Link til hele programmet

Kørsel arrangeres i denne  Facebookgruppe.

Du kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, Dronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Godt gået - tak til alle der har hjulpet til

Det er en dejlig dag på kontoret :-) Jeg sidder sammen med DGI Outdoor - som arrangerede MTB Maraton i lørdags.
Vi får så mange roser for vores håndtering af rutevagterne til MTB Maraton. Især til sektionslederne: Erling Jensen, Bo L. Andersen og Per Jørgensen, som gjorde et fremragende arbejde. I får også ros for oprydningen. De er ikke vant til at få materiellet afleveret i den orden :-)
De er meget imponerede af forarbejdet og af afmærkningen og den begrænsede brug af vagter.
Stor tak til sektionslederne og til de mange rutevagter.
Samtidig afviklede vi et vellykket Find Vej i Lundby. Alle deltagere var glade - der var desværre ikke så mange - 24 - men dem der kom fik en rigtig god tur.
Tak til alle der var med til at arrangere Find Vej
Og så har der været divisionsmatch i Horsens i går søndag - som vi vandt suverænt. Pga . mange flotte individuelle resultater. Se resultaterne her: http://horsensok.dk/wp-content/uploads/2018/05/Resultat-2.-division-endeligt.htm
Godt gået af alle deltagere - så er vi på vej tilbage til 1. division