Facebook

Næste Klub- og Ungdomstræning

Næste klub-, ungdoms- og børnetræning er onsdag d. 19. juni kl. 18.00 

Træningen er det årlige Midsommerløb. Det betyder bare at der er elektronisk tidtagning og ekstra forplejning - så Kombardo.

Se hjemmeside for opdateret og gældende træningsprogram.

Vi mødes klar til instruktion kl. 18. Vi mødes i Blokhus.

Kørsel arrangeres i denne  Facebookgruppe.

Børnetræningen er startet op og fortsætter indtil efterårsferien.

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Orienteringsløb for alle

En frisk tur i skoven og en sjov jagt på at finde poster! Søndag 13. januar og en række andre søndag formiddage i de kommende uger kan du komme ud og prøve orienteringsløb, når Aalborg Orienteringsklub byder på orienteringsbaner til både nybegyndere og øvede løbere i Hammer Bakker.

- Orienteringsløb er en sport, alle i familien kan dyrke på tværs af niveau og alder, og vi vil gerne vise, hvor sjovt det er at finde vej ved hjælp af kort, siger Tina Udholm, formand for Aalborg Orienteringsklub.

 Der vil være lette baner på 2,5 og 4 kilometer orienteringsløb samt en sværere bane for de øvede på 5 kilometer. Og så er der en lille sprintbane til små og store, der lige skal have fyret nogle kræfter af! Den kan du også løbe, efter du har været på en af de andre baner.

Der er mødested på parkeringsplads ved Storemosevej 19, afmærkning med orange-hvid skærm fra rundkørslen ved Tingvej/Gennem Bakkerne i Vodskov. Du kan starte mellem klokken 10.00 og kl. 11.00. Du kan løbe alene eller sammen med andre.

Efter løbet kan du få en kop varm kakao. Det koster 20 kroner for voksne og 10 kroner for børn at deltage og få en kop kakao.

Der er mulighed for mere >Orienteringsløb for alle< søndag 27. januar, 3. februar og 3. marts. Samme tid og sted.

Information se også facebook https://www.facebook.com/AalborgOK1975/ eller ring eller skriv gerne til: Edith Sørensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 3095 3159