Facebook

Næste Klub- og Ungdomstræning

Næste klub-, ungdoms- og børnetræning er onsdag d. 21. august kl. 18.00 og er årets Sensommerløb.

Løbet er uden Emit, men vi lover en hyggelig træningsaften med efterfølgende fællesspisning.

Vi mødes klar til instruktion kl. 18. Vi mødes ved shelterpladsen i Hammer Bakker.

Gratis for klubbens medlemmer og kræver ikke tilmelding. Ellers 40 kroner for løbet og tyve kroner for maden. Er du medlem af anden o-klub slipper du med 20 kroner for løbet plus 20 kroner for spisning. For andre

Kørsel arrangeres i denne  Facebookgruppe.

Indtil da så se i O-service for sommerferieløb. motionsorientering.dk for træningsløb fra andre klubber. Læs i Kratluskeren om de kommende løb og Sverigesturen.

Du kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, Dronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

Børnetræningen fortsætter indtil efterårsferien.

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

120 familier til "Orientering for alle" i Hammer Bakker

Vejret var fugtigt til vådt, men det holdt ikke friske naturglade nordjyder hjemme i varmen. 120 familier og motionister deltog i dagens >Orienteringsløb for alle< i Hammer Bakker. Med et kort i hånden gik jagten på poster i skoven placeret på høje, i slugter og stikryds. 
- Det er fint med et formål for at tage i skoven, og børnene synes, det var sjovt at finde posterne og trykke brikken ned, lød det fra Anne Cathrine Faarbæk, der havde taget turen fra Gistrup sammen med mand og to børn.
Martin Olsen fra Vodskov var rundt med den mindste, mens hustruen havde de to ældste med på en bane.
- Det er for at få ungerne ud og få noget frisk luft. Det var nemt at finde posterne.
Brikken bliver brugt til at registrere, at man har været ved posten, og så kan man få sin tid i mål. Efter løbet var der også mulighed for at få en kop varm kakao.
Der er mere >Orienteringsløb for alle< søndag 27. januar og søndag 3. februar og 3. marts. Alle gange i Hammer Bakker klokken 10.

Klik på linket og tryk interesser - del begivenheden på Facebook - for at få mest mulig opmærksomhed om arrangementerne,

Hør også lige P4 vært Knud Erik Meyer Ibsen finurlige og lidt skræmmende præsentation at dagens arrangement i morgenradioen - tryk på linket og derefter på playknappen.