Facebook

Næste Klub- og Ungdomstræning 

Næste klub- og ungdomstræning er onsdagd. 13 .november kl. 18.00. 

Næste træning er i Tranum. Mødested og parkering

Træningen er gratis for klubbens medlemmer og kræver ikke tilmelding. Ellers 40 kroner for løbet. Er du medlem af anden o-klub slipper du med 20 kroner for løbet .

 

Bemærk at vi ikke længere har en decideret børnetræning om onsdagen. Den lette bane vil være sådan at børnene kan løbe dele af den, men de skal ledsages af en forælder/bedsteforælder eller andet. I stedet forsøger vi at starte familietræning op en lørdag om måneden.

Lørsdag den 9. november er der Familietræning (kl. 11) og mulighed for at løbe på de faste poster i Mølleparken (kl 10.30)

 

Link til hele programmet

Kørsel arrangeres i denne  Facebookgruppe.

Du kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, Dronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Behov for U1 ledere i Nordkredsen

Klubberne i Nordkredsen har fået en henvendelse fra Mathias Mønster Jørgensen fra U1, at der er behov for ledere til den kommende sommerlejr ellers kan den ikke afholdes.

Er der medlemmer i klubben som har gemt en U1 leder i maven, så læs nedenstående beskrivelse af hvad der forventes af en U1 leder og skriv til Mathias om det er noget for jer.

 

Vi søger U1 Nord ledere

 

Det har været svært at finde faste hjælpere til U1 kurserne, for de 10-13 årige i nordkredsen. Det medføre at de unge sjældent ser kendte ansigter og vi har konstant skulle søge ny hjælp.

 

Som noget nyt vil vi prøve at få faste ledere med, som kan deltage i de fleste kurser og hjælpe til med både transport, underholdning og madlavning.

 

Alder: 18+

 

Vi ønsker du kan: 

- Køre minibus (alm. personbil med 9 siddepladser).
- Hjælpe med at sætte poster ud.
- Skygge børnene på deres baner.
- Hjælper med underholdning.
- Madlavning

 

Der er på en sæson 3 kurser (lørdag-søndag), og 1 sommerlejr (mandag- fredag). 

Kurserne ligger i november, februar og marts. Sommerlejren ligger typisk i første uge af børnene sommerferie. Alle kurser foregår i Jylland

 

Tag evt. med på kursus eller sommerlejr og se om det er noget for dig. skriv til Mathias Mønster Jørgensen på mail/tlf, hvis det har interesse.

 

Tlf: 29 63 15 03
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.