Facebook

Næste Klub- og Ungdomstræning - BEMÆRK torsdag

Næste klub- og ungdomstræning er torsdagd. 19. september kl. 18.00.

Vi mødes klar til instruktion kl. 18. Vi mødes ved Kollerup Klitvej. Parkering og start er samme sted. 

Bemærk at vi ikke længere har en decideret børnetræning om onsdagen/torsdagen. Den lette bane vil være sådan at børnene kan løbe dele af den, men de skal ledsages af en forælder/bedsteforælder eller andet. I stedet forsøger vi at starte familietræning op en lørdag om måneden.

Træningen er gratis for klubbens medlemmer og kræver ikke tilmelding. Ellers 40 kroner for løbet. Er du medlem af anden o-klub slipper du med 20 kroner for løbet .

Link til hele programmet

Kørsel arrangeres i denne  Facebookgruppe.

Du kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, Dronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

BANELÆGNINGSKURSUS

kLUBBEN MANGLER BANELÆGGERE ! 

Banelægger er dem der arrangerer løbet for deltagerne. Dette er altså ikke et kursus i orientering på en bane - men selv arbejdet med at tilrettelægge baner for løbere/deltagere.

Banelægningskursus 2 tirsdage i september kl. 19.00 i klubhuset, Stolpedalsvej 4.

Instruktør: Jan Møller.

Grib chancen,  tilmeld dig straks!

D. 3. september

Grundlæggende banelægning:  Gennemgang af de forskellige sværhedsgrader (begynder, let mellemsvær og svær). Hvordan kommer man i gang med at lave en orienteringsbane. Som udgangspunkt er det banelægning med kort og pen, men condes vises meget kort. der gennemgås ikke sprint- og MTBO-baner. Deltagerne får en opgave med hjem.

D. 17. september

Videregående banelægning: Længere baner, specielt svære baner. Grundlæggende brug af condes, men det er ikke et condeskursus. Det forudsættes, at man har deltaget d. 3. september, kender og forstår principperne bag de forskellige sværhedsgrader og orienteringskortets signaturer eller har prøvet at lave et træningsløb.

Tilmelding til Jan Møller, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 40595236 senest d. 30. august.