Næste Klub- og Ungdomstræning

Klub- og Ungdomstræning er aflyst indtil videre.

Dog er der som medlem mulighed for selvtræning og weekendtræning i Vester Thorup den 6-7 juni - se i kalenderen her på siden.

Hvis du er medlem modtager du hver søndag en mail med et link til banerne, så du kan printe en bane. Vi printer enkelte baner til dem der ikke har mulighed for at printe selv - læs mere i mailen.

Programmet følger det allerede lagte program - med den undtagelse at posterne er i skoven fra mandag - søndag. Se programmet her

Hvis du er medlem af en anden o-klub - så kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få banerne tilsendt.

Er du ikke medlem, men ønsker at blive det, så kan du indmelde dig her: https://www.aalborgorienteringsklub.dk/index.php/medlemsskab Så støtter du foreningslivet i Danmark og Aalborg Orienteringsklub. Læs mere om alle medlemsfordelene i linket.

Alle kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, ronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Elitesport Aalborg - Aalborg Universitet - Talentseminar - Aalborg Orienteringsklub

Elitesport Aalborg - Aalborg Universitet - Talentseminar - Aalborg Orienteringsklub
Elitesport Aalborg har i samarbejde med Aalborg Universitet har fået en enestående mulighed i forbindelse med, at den internationalt anerkendte canadiske professor og topforsker Jean Côté kommer til Aalborg, hvor han skal være opponent på en Ph.d.-afhandling på Aalborg Universitet.
Den chance har vi benyttet til i samarbejde med Aalborg Universitet at sætte et Talentseminar op, som vil være relevant for trænere, der arbejder med unge udøvere med potentiale i jeres forening/klub – derfor denne henvendelse og invitation til jer.
Talentseminaret gennemføres med tre oplæg af:
Jean Côté - Professor - Queens University
Claus Hansen – Talentchef i Dansk Håndbold Forbund 2011-2018 – Assisterende træner i Skjern Håndbold
Niels Nygaard Rossing – Adjunkt - Aalborg Universitet
Det er virkelig en unik mulighed for at få inspiration fra en topforsker inden for talentudviklingsområdet – flankeret af en de mest kompetente og succesfulde danske talentudviklere med et klart udgangspunkt i det langsigtede talentarbejde i kombination med en lokal kapacitet.
Talentseminaret afvikles:
TORSDAG DEN 05.03.20 – KL. 16.00 – 19.30
GIGANTIUM – KONFERENCESALEN, WILLY BRANDTSVEJ 31, 9220 AALBORG Ø
Vi har særskilt valgt at prioritere Talentseminaret og det betyder, at deltagelse er gratis.
Deadline for personlig tilmelding er mandag den 02.03.20 og skal ske via det skitserede link i den vedhæftede invitation: https://www.dropbox.com/s/3v1rf1clw5cqjrr/Elitesport%20Aalborg%20-%20Aalborg%20Universitet%20-%20Invitation%20til%20Talentseminar.pdf?dl=0
Kontakt mig hvis du ønsker at deltage for Aalborg Orienteringsklub