Næste Klub- og Ungdomstræning

Klub- og Ungdomstræning er aflyst indtil videre.

Dog er der som medlem mulighed for selvtræning og weekendtræning i Vester Thorup den 6-7 juni - se i kalenderen her på siden.

Hvis du er medlem modtager du hver søndag en mail med et link til banerne, så du kan printe en bane. Vi printer enkelte baner til dem der ikke har mulighed for at printe selv - læs mere i mailen.

Programmet følger det allerede lagte program - med den undtagelse at posterne er i skoven fra mandag - søndag. Se programmet her

Hvis du er medlem af en anden o-klub - så kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få banerne tilsendt.

Er du ikke medlem, men ønsker at blive det, så kan du indmelde dig her: https://www.aalborgorienteringsklub.dk/index.php/medlemsskab Så støtter du foreningslivet i Danmark og Aalborg Orienteringsklub. Læs mere om alle medlemsfordelene i linket.

Alle kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, ronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Vi aflyser DM Sprint

DM Sprint på Eternitten er på grund af corona-smitten blevet aflyst. Stævnet skulle være afholdt 24. maj. DM Mix Sprint-Stafet i Hobro dagen før er ligeledes aflyst. De to stævneledelser skriver:

 

Baggrunden er den aktuelle situation omkring coronavirus og forsamlingsforbudet, som gør det umuligt at gennemføre stævnerne. Det er usandsynligt, at dette vil ændre sig inden tilmeldingsfristens udløb den 8. maj.
Mariager Fjord OK og Aalborg OK er naturligvis kede af, at vi ikke kan afvikle stævnerne i maj.
Aktuelt er der ikke afklaret, hvad der vil ske med stævnerne, men dette vil blive aftalt med Dansk Orienterings-Forbund.
Niels Jørgen Iversen og Erik Nielsen
Stævneledere, DM mix sprint-stafet 2020
Thomas Lindschouw
Stævneleder, DM sprint 2020