Facebook

Begynderinstruktion

 

 

Begynderinstruktion: 

Aalborg Orienteringsklub afholder begynderinstruktion 4 gange i  august / september 2018. Kurset er for både medlemmer og ikke-medlemmer, og der vil blive gennemgået de grundlæggende momenter af orientering.

Her kan du lære om kortet, signaturer, kompas, kurver m.m. 

Herudover vil du få en introduktion til klubbens øvrige tilbud.

Klubbens adresse: Aalborg Orienteringsklubs klubhus, Stolpedalsvej 4, 9000 Aalborg.

Det er gratis at deltage.

Tid og sted:

onsdag  d. 15. august   fra klubhuset                      signaturer, målestok m.m.  

onsdag d. 22. august    Poulstrup Sø                      opfang, ledelinjer    

Onsdag d. 29. august    Drastrup, Nibevej              kurver

Onsdag d. 5. september   

Hammer Bakker, Branths Plantagevej                     kompas

 Alle dage kl. 18.00

Gerne tilmelding på 30953159 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kørsel kan arrangeres.

Rekrutteringsudvalget

v. Edith Sørensen.

 ORIENTERING.
Når du deltager i orientering, skal du finde vej i terrænet ved hjælp af et kort og kompas. Du kan både gå og løbe.
Det gælder om at finde et antal poster i terrænet. På kortet er indtegnet poster, start og mål, og de udgør en bane, som du skal gennemføre i korrekt rækkefølge. I terrænet er posterne markeret med en orange/hvid skærm, og de er desuden forsynet med et kontrolnummer, så du kan sikre dig, at du har fundet den rigtige post.

ORIENTERINGSKORT
Kortet er det vigtigste redskab i orientering. Kortet gør det muligt for dig at ”læse” terrænet. Du kan aflæse stier, veje, hegn og grøfter, og kortet viser dig også terrænets form og fremkommelighed.

Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle niveauer og aldersgrupper. Der er mulighed for at vælge baner med forskellig sværhedsgrad og længde. 
Til stævner er deltagerne inddelt i klasser efter deres alder og køn. Der er således klasser for både børn og til deltagere over 80 år. Stævneplads og løbsområde er fælles for alle, hvilket gør orientering til en oplagt familiesport.

 

 

OM AALBORG ORIENTERINGSKLUB (AOK):
AOK er en aktiv orienteringsklub med ca. 200 medlemmer. Vi har vores eget klubhus ved Stolpedalsskolen, Stolpedals vej 4, 9000 Aalborg. 
Til nogle af vores aktiviteter mødes vi i klubhuset, men ellers er vores ”idrætsplads” jo skoven, hvor vi dyrker orientering i både nærskovene (eks. Lundby Bakker, Hammer Bakker) og skove lidt længere væk (eks. Blokhus og Rold Skov). 
Vi har tilbud til både børn, unge og voksne. Du kan læse mere om vores aktiviteter på hjemmesiden i menuen i venstre side under "Træninger"

HVORDAN KOMMER JEG I GANG:
Vi afholder begynderkursus i april/maj og august/september. Hvis du ikke kan vente på dette, har du mulighed for at prøve at løbe et orienteringsløb på vores faste poster i Mølleparken, Lundby, Blokhus eller fotoorientering i midtbyen. Se under Find vej i.

Du kan også deltage i et af vores træninger – se under orienteringstræning.

Hvis du er under 21 år, kan du læse mere om Ungdomstræning på hjemmesiden under menuen ”Ungdom”

 

Har du brug for at vide mere, kan du henvende dig til 
Edith Sørensen tlf. 30953159 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ønsker du at BLIVE MEDLEM – se på hjemmesiden under ”Om medlemsskab”