Facebook

Prøv Orientering

Orienteringsløb for alle

Søndag d. 3/3 kl. 10 er der igen mulighed for store og små at komme ud at prøve orienteringsløb i Hammer Bakker fra Stormosevej 19. Der er lette baner på 2,5 km og 4 km samt svære på 3 km og 5 km. Efter løbet er der varm kakao. Pris 10 kr. for børn og 20 kr. for voksne. 

Den 24. marts er der mulighed for at deltage i en åben træning i Østerådalen. Mødested P-pladsen ved Østerådalen på Over Kæret - lige overfor Maibom Peugeot. Start mellem kl. 10 og 10.20

Prøv Orientering: 

Aalborg Orienteringsklub afholder den 3. og den 10. april og 2 onsdage i august/september instruktion. Det foregår 2 onsdage i træk, hvor der er mulighed for at prøve orientering.

Der er mulighed for instruktion og for at få en mere erfaren løber med rundt på alle eller de første poster.

 ORIENTERING.
Når du deltager i orientering, skal du finde vej i terrænet ved hjælp af et kort og kompas. Du kan både gå og løbe.
Det gælder om at finde et antal poster i terrænet. På kortet er indtegnet poster, start og mål, og de udgør en bane, som du skal gennemføre i korrekt rækkefølge. I terrænet er posterne markeret med en orange/hvid skærm, og de er desuden forsynet med et kontrolnummer, så du kan sikre dig, at du har fundet den rigtige post.

ORIENTERINGSKORT
Kortet er det vigtigste redskab i orientering. Kortet gør det muligt for dig at ”læse” terrænet. Du kan aflæse stier, veje, hegn og grøfter, og kortet viser dig også terrænets form og fremkommelighed.

Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle niveauer og aldersgrupper. Der er mulighed for at vælge baner med forskellig sværhedsgrad og længde. 
Til stævner er deltagerne inddelt i klasser efter deres alder og køn. Der er således klasser for både børn og til deltagere over 80 år. Stævneplads og løbsområde er fælles for alle, hvilket gør orientering til en oplagt familiesport.

 

 

OM AALBORG ORIENTERINGSKLUB (AOK):
AOK er en aktiv orienteringsklub med ca. 200 medlemmer. Vi har vores eget klubhus ved Stolpedalsskolen, Stolpedals vej 4, 9000 Aalborg. 
Til nogle af vores aktiviteter mødes vi i klubhuset, men ellers er vores ”idrætsplads” jo skoven, hvor vi dyrker orientering i både nærskovene (eks. Lundby Bakker, Hammer Bakker) og skove lidt længere væk (eks. Blokhus og Rold Skov). 
Vi har tilbud til både børn, unge og voksne. Du kan læse mere om vores aktiviteter på hjemmesiden i menuen i venstre side under "Træninger"

HVORDAN KOMMER JEG I GANG:
Vi afholder begynderkursus i april/maj og august/september. Hvis du ikke kan vente på dette, har du mulighed for at prøve at løbe et orienteringsløb på vores faste poster i Mølleparken, Lundby, Blokhus eller fotoorientering i midtbyen. Se under Find vej i.

Du kan også deltage i et af vores træninger – se under orienteringstræning.

Hvis du er under 21 år, kan du læse mere om Ungdomstræning på hjemmesiden under menuen ”Ungdom”

 

Har du brug for at vide mere, kan du henvende dig til 
Edith Sørensen tlf. 30953159 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ønsker du at BLIVE MEDLEM – se på hjemmesiden under ”Om medlemsskab”