Facebook

Orientering for alle!

Du er altid velkommen til Aalborg Orienteringsklubs træninger, som foregår hver onsdag. Se programmet her

Derudover afholder vi i vintersæsonen: Orientering for alle. Næste gang er søndag den 3. marts:

Tag børnene eller kæresten med i Hammer Bakker. Du får et kort i hånden og skal så prøve en sjov jagt på poster! Der vil være lette baner på 2,5 og 4 kilometer orienteringsløb samt en sværere bane for de øvede på 5 kilometer. Og så er der en lille sprintbane til små og store, der lige skal have fyret nogle kræfter af! Den kan du også løbe, efter du har været på en af de andre baner.
Der er mødested på parkeringsplads ved Storemosevej 19, afmærkning med orange-hvid skærm fra rundkørslen ved Tingvej/Gennem Bakkerne i Vodskov.
Du kan løbe alene eller sammen med andre. Efter løbet kan du få en kop varm kakao.
Det koster 20 kroner og for voksne og 10 kroner for børn at deltage og få en kop kakao.
Du kan starte mellem klokken 10.00 og kl. 11.00.
Det er det sidste tilbud om >Orienteringsløb for alle< i denne omgang. Vi håber du har fået nogle gode oplevelser, og fundet det er så interessant, at du har lyst og mod på at deltage i vores faste træninger. Hver onsdag klokken 18 er der træning i skove og terræner i Aalborg og omegn. Der er tilbud til både børn og voksne.
Aalborg Orienteringsklub har 200 medlemmer fra fem til 86 år og byder på ugentlig orienteringstræning året rundt samt flere andre tilbud. Se nærmere på klubbens facebookside eller her på hjemmesiden.
 
INSTRUKTION
I april vil der være 2 onsdagstræninger hvor vi sætter fokus på instruktion for nye/kommende medlemmer. datoerne offentliggøres snarest.

Klubbens adresse: Aalborg Orienteringsklubs klubhus, Stolpedalsvej 4, 9000 Aalborg.