Til nye ungdomsløbere

Er det noget for dig at prøve en sport der på engang er:

Rå, beskidt, krævende og smuk!!

I Aalborg Orienteringsklubs ungdomsafdeling er vi en flok på ca. 10 ungdomsløbere spredt over mange årgange, som har det sjovt og hyggeligt sammen, så hvis du skulle have lyst til at prøve kræfter med vores sport, så kig forbi en træning.

Træningen er for alle mellem 8 og 18 år.

Hver onsdag mødes vi i klubhuset. Derfra kører vi samlet ud i en af de nærliggende skove. Her løber alle en orienteringsbane efter niveau. Hvis nogen har brug for det, løber vi gerne med. Vi har forskellige små variationer af træningen, så det bliver aldrig kedeligt.

Om vinteren er det lidt anderledes, da der bliver mørkt tidligt. Vi mødes som altid i klubhuset, men løber et natløb fra klubhuset. Her løber alle der gerne vil sammen to og to. Efter løbeturen er det muligt at tage et varmt bad og en tur i sauna.

Vores vigtigste tradition er kagespisningen efter den seje tur i skoven. Her hygger vi os sammen inden vi vender hjem ad.

Træningen slutter kl. ca. 19.30. Dette kan svinge lidt, da vi skal have alle med hjem fra skoven hver gang.

I sommerhalvåret er der mange konkurrencer og ture, hvor vi sammen tager det meste af Danmark rundt og møder løbere fra andre klubber. Dette er mægtigt sjovt og spændende.

Til træningerne er der altid mulighed for at få svar på spørgsmål hos trænerne.

Vi glæder os til at se dig til næste træning på mandag.

På gensyn

Ungdomstrænerne

Anne, 40266238 
Lasse,